Беларуская мова

    Беларуская мова


 
У якім статуце вы не будзьце,
Хай скроні крые сівізна.
У жыцці ніколі не забудзьце,
Яна матуляй вам адна.
 Шукайце, вяршыце,уздымайце,
Удасца мо свет абьяднаць.
А слоуцы у думках усе майце
Той самай якая адна.
Ляціце,кружыце,тварыце,
Узнайце,што усім не спазнаць.
Пачэснае месца ей майце,
Бо будзе зауседы адна.
Чытайце ,пішыце ,ужывайце,
Найлепш на ей дэкламаваць.
Не здрадзьце і ведайце знайце,
Яна скрозь жыцце вам адна.
Калі вы народжаны з жытам,
Вам” рожь”-гэта слова без дна.
Усяму наваколлю крычыце,
Што толькі яна вам адна.
А удасца яе упрыгожыць,
Вяселкамі летняга дня.
Яна ваша шчасце памножыць,
Была ёсць і будзе адна.
 

   


Рецензии
Вельмi добра! Дзякуй вялiкае за вершы. З пажаданнем шчасця,

Мария Здоровая   22.06.2015 18:24     Заявить о нарушении
дзякуй за водгук!

Владимир Гайдук   23.06.2015 20:01   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.