too late

давай обійдемось без фальшу .
монотонним світанком .
проміння через фіранку -
сьогодні вже надто пізно ; давай ніколи ?
чи може чекатимеш , поки небо зітліє ,
покриється зорями ?
багатозначні погляди . метро .
руки в кишенях .
і холодно , надто голосно (!)
грає радіо . атмосфера домашня .
забуті емоції знайдено в твоєму голосі .
та сьогодні занадто пізно . давай ніколи ?
я бачу : все тліє , і скоро вже будуть зорі .
старі фотокартки , розсипані по підлозі ;
космічна швидкість ; спиняюсь на пів-дорозі -
дивлюсь .
сьогодні вже справді пізно .
давай ніколи ?


Рецензии