температура

а я лежу і у стелю дивлюсь ,
і кольорові малюнки в голові вимальовую ;
під температурою розплавлюсь ,
на кристали розсиплюсь
під вашою дивною термінологією .

а плювала я на ваші закони і радощі -
ви духовно не дозріли ,
тут мій градусник :
багряні очі , синці кольору неба вечірнього ;

моя дивна поезія ,
не біла , не чорна ,
ДУХОВНА . для таких як ви , недозрілих
створена серця нівечити
холоднокровно .

вам душі і серця спаралізовуватиме ,
поки до ліжка прикуті , не помрете .
а плювала я на ваші закони і радощі ,

плювала на все


Рецензии