vechir

густий туман , вечірнє місто ,
пісня на 'replay' .
ти знаєш , мабуть , так треба ;
навіщо ж було зрікатися неба ?
може поясниш , може чогось і не розумію ?

\дивні думки пливуть без упину ,
коли розум затьмарений алкоголем .\

чи витрачав я свій час на дів заплаканих ?
чи лишив частину в метро , чи у храмі надій занедбаних ?
а чи лишається щось м е н і ,
чи всім все одно ?

так хочу лишити цей час
у рядках блокноту затертого .


Рецензии