безкоштовних..!

безкоштовних зірок не існує . існуємо тільки ми .
повіє вітер зими минулої -
такі жадані обійми . о б і й м и !
гарячий подих і всесвіт в твоїх долонях ;
сузір'я в широких зіницях ,
і я у тебе в полоні .
змітає останні сили . у скронях
пекучий біль .
~
посеред дощу .
сидиш на холодній бруківці , шукаючи вектор , напрямок -
"куди я піду ?"
цього мало (нажаль) , бо біль у скронях
немає ні вектору , ні сезону .
і , ховаючись в лютих долонях зими ,
бачиш -
безкоштовних зірок не існує .
існуємо тільки ми (!)


Рецензии
дуже гарно...

Ольга Рытикъ   01.02.2015 20:43     Заявить о нарушении
спасибi !

Лунина Майя   06.02.2015 09:31   Заявить о нарушении