втрачений час

сьогодні буде мало самого ранку ,
аби відчути місто в повільному темпі ;
тоді , як з вечора і до світанку
чути . бачити . любити .
дихати , напевне ?
сьогодні , і завтра , і через тиждень
мені для життя бракуватиме часу .
немає нічого святого . все лишнє .
деформація особистостей . все якось марно .

облиш . наче повість минулих нас .
вже нема . загублені у рядках
й щасливі ;
і знову повенеться втрачений час .
у руки холодні , в світанки ,
до мене й до тебе ,
в годинник .


Рецензии