Старе дзеркало

Його затупцювали таргани -
свою красу вивчали в нім вони.
Його давно заткали павуки,
що вдовольняли мухами смаки.

Приводило це дзеркало колись
у ліжко до хазяїна Аліс,
які на ранок в зазеркалля йшли
і наче тут ніколи не були.

В це дзеркало дивились віч-на-віч,
а також відбивались кождну ніч
то гарний перід, то ще кращий зад -
все те, про що і соромно казать.

Дивлюсь  я в нього й чую голоси
тих, хто своєї в нім шукав краси,
а також бачу хитрий усміх тих,
хто зовсім був не схожий на святих.
***


Рецензии