Птахи...

Птахи... Які вільні створіння...
Такі живі, й такі легкі..
Не відчуваючи падіння,
Вони летять такі хибкі.
Але таке вже в них уміння
Літати щоб без похибки.
Не має іншого в них шансу,
Немає іншого життя.
Тому в них дуже мало часу,
Щоб не упасти в забуття.
А інколи вони співають,
Частіше всього на весні.
І після цього співу не бувають
Сердиті лиця навкруги.
Птахи... Чарівніші створіння...
Летять туди куди хотять,
Не маючи іншого шансу
Усі мрії здійснити хотять..


Рецензии