Интэрвью у пастуха

Інтэрв'ю у пастуха
жарт

Меу пастух з ауто нязгоду,
Прыпыніуся ля завода.
А тут з камерай мужчына,
З мікрафонамі  жанчына.
-Вы ,напэуна ,кіраунік?
Хоць балбес ,але не знік.
-А хіба вам не відаць?
-Інтэрв'ю хацелі б узяць.
-Дык …бярыце не шкада,
-Яго валам ,усе аддам!
-Ці дауно вы пры пасадзе?
-Дулю ім, за што пасадзяць?
-Калектыу у вас без слоу!
-Дык … за тысячу галоу!
-Легка з імі, ці з натугай?
-Пачашу каго….а то і пугай.
-Кажуць плаціце ,аж надта?
-Ну дык гэта …натурплатай.
-Што вы мелі ад канцэрна  ? 
-Добра дояцца з люцэрны.
-Ці есць выйсце за мяжу?
-Бывае выйдуць…ды я гляджу.
-Ці кульгае дысцыпліна?
-Дык лячылі ж… не павінна.
-Колькі маеце вы намау*?
-Шарык , пуга есць таксама.
-У калектыва есць цякучка?
-Дык…вывозім спрауна кучкі.
-Як з валютаю есць справы?
-Яно злева есць і справа.
-Ці выконваецца план?
-Ды паусюдна тут падман.
-Што у жыцці у вас святое?
-Без мукі няма надояу.
-Заняпад - прэрагатыва
-Быць кіроуцай калектыву?
-Ну дык з ранку так было,
-Пакуль сонца не пякло.
-Дзякуй вам за дыялог,
-На здароу'е ,калі дапамог

*нам-намеснік кірауніка


Рецензии
Спасибо, Владимир, за очень интересный "дыялог".
За прекрасный слог!
Понравилась Ваша история и интервью!
Так вот и прославился пастух...
С улыбкой, Луиза.

Луиза Медведева   18.04.2015 14:41     Заявить о нарушении
спасибо вам! и вам успехов в творчестве!всех благ!

Владимир Гайдук   25.04.2015 07:38   Заявить о нарушении