Чому?

Чому ти доле, заховала радість?
Чому від сміху боляче у грудях?
Чому ти серцю знов даруєш слабість?
Чому ти бачиш лиш погане в друзях?

І кожен день до тебе я зверталась,
І в шепоті, хіба не чула ти молитви?
Та вже не раз одна я залишалась.
Скажи чому,слова твої гостріші бритви?


Чому сумна моя життєва повість?
Чому скупа ти у моїх бажаннях?
Чому ти доле заховала радість?
Чому від сміху боляче у грудях?..


Рецензии