лицо

дивися -
червоні барви на твоїх устах
і личко , ще часом не понівечене
ми приречені !
на вічний спокій духовний
та страждання з принципом зречення

дивися -
я подарую тобі весь світ ,
й кину до твоїх ніг
красиві вулички та той , що рипить під чоботами ,
білий , блискучий сніг

дивися -
вже небо змарніло від тої печалі ;
ти щось неймовірне й всесильне у моїй душі зачала -

та нам усього замало

і неба , і посмішок , поглядів , доторків
я чекатиму тих вівторків ,
коли ти приходила й ми дивилися -

червоні барви на наших устах
обличчя , часом не понівечені :
де ти мені лікувала
душевні рани ,

вогнем ненависті

обпечені


Рецензии