Добуток свободи

Вприкінці Лебединой Алеї
Запалила свій факел „СВОБОДА”...
Де отримать мені привілеї
Глузуном шебутного народа?

Недарма на Ейфелеву Вежу
На саму верхотуру взібрався
Як когут, що прокинувся першим
Кукурікнув... та й годі – усрався

Кукурікнув, та й викликав Сонце
Над Землей усією піднятись
Заглянути поету в віконце
Спромочь у віршах розібратись

На мосту Мірабо оглянувся
Вздовж усій Лебединой Алеї
Відтоді Париж відгукнувся –
Поетові всі привілеї:

Відтоді Ейфелева Вежа
З мостом Мірабо поєднались
Haut Cuisine глямурная їжа
Від Парижу поету досталась


P.S. Написано 8.08.12г. в день принятия «Мовного Закону» для книги в столе «ПАРИЖ СТОИТ ОБЕДА»


Рецензии