Верби

Дуже  люблять  в  тиху  воду,
наче  в  дзеркало,  глядіти
на  свою  зелену  вроду.

    А  здійметься  буйний  вітер,
нахиляються  до  річки
і  з  уклоном  слізно  просять:
"Дай  нам, річко,
синю  стрічку,
щоб  вплести  в  зелені  коси".


Рецензии