Любов була

Бринить сльоза - вода в криниці,
Та чисті очі, немов скло!
Життя пройшло, воно забите
Камінням гострим у чоло!

І нащо було все навколо,
Що мали разом ми пройти...
А ти...а ти пішла в життя до того,
І всеодно, що в мене все болить!

Болить душа, життя травмує...
І легким ядом тіло обійма!
Я тихо йду...я не існую.
І ти іди...іди сама!


Рецензии