Украина

Рідна Україна, ти ще не впала,
Ніхто тебе не зрадить,
Ти Наша рідна Мама!
Рідна Україна, ми за тебе стоїмо!
Рідна Україно, разом ми ідемо!
І якщо ти впадеш на свої коліна!
Ми всі тебе підіймем,
Бо рідні ми, ми діти!
Ми діти України, з тобой одна кровинка!
О, Рідно Україна, о Рідна Українка!
Тебе ми не покинем, ніколи не залишим!
С тобою, Україна, ми ворогів всіх знищим!


Рецензии