Моя жизнь

Коли на небі нема світу,
Коли шукаєш у собі життя...
То ти дивись на ту людину,
Що не соромиться буття!

Якій не страшно, все по силі!
Яка іде рішучи у перед...
Вона взірець, вона майбутнє!
А ти лишень кульбаби цвіт...

Тебе несе, а куди? Невідомо!
І ти не знаєш де ти припадеш...
То буде гарна почва,
Чи по тому ти лишень згниєш!

Той не соромся, йди і посміхнися,
Даруй життя, хай цвіт твій не вмира!
Людина має жити в мирі,
А не вмирати, як вмираю Я...


Рецензии