Скiльки треба???

Як вітру на землі не буде
І Чорне море стане прісне -
Тоді лиш зрозуміють люди,
Що гроші неможливо їсти...

Що їх не забереш в могилу,
Не купиш молодість й здоров"я...
Та скільки душ вони згубили
І скільки бід від них і горя...

Чи зовсім розум люд утратив?
Чи поголовне божевілля?
За гроші - брат вбиває брата,
За них всі війни і свавілля...

Забулись Заповіти Божі...
Забулося, що люди - браття...
Де не повернешся - скрізь гроші,
Немов якесь страшне закляття...

Що є святе? Що цінне нині?
Свої й чужі калічим долі...
Та скільки треба тій людині,
Щоби "наїстися" доволі???


Рецензии
Дуже актуальне питання. Я - за! Згадаймо, що люди - браття! Бо агресія - зашкалює у деяких "братів". З повагою - Ольга.

Ольга Банасько   09.03.2015 11:23     Заявить о нарушении
Особливо боляче, що війна між "братами"...осмислити це - неможливо...Дякую, Олю!!! З теплом і повагою до Вас!!!

Наталья Кислощук   10.03.2015 08:14   Заявить о нарушении