Колискова. Укр

                Любимій дочцІ МАР"ЯНІ



Спи,дитинко,спи,
Очка зажмури,
Хай тобі присниться
Світ,що без журби.

Світ,що без журби,
Де щаслива ти,
Де тобі сміеться
Сонечко Весни.

Сонечко Весни,
Радість назавжди,
Де немае сліз,
У добрі світ зріс.
 
У добрі світ зріс,
Щоб не було сліз,
Щоб не знала ти
Горя і біди.

Горя і біди,
Щоб не знала ти,
Спи,дитинко,спи,
Очка зажмури.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.