Намiр й подолання

Одного ранку вирій небуття,
Здолавши остаточно чітко,
Себе воскресла з забуття,
Розставило життя всі мітки...

Тепер, далекий бачу шлях,
І буде важко, знаю...
Змінити землю й дах,-
Себе від зайвого звільняю

Прокинувшись від мороку рутини,
Собі відкрити новий горизонт,
Забути біль, відмовитись від гільйотини
Це вже мій шлях, тепер - мій фронт.

Моя війна - то не від себе втеча,
Розумний виважений крок:
Країна, що стікає кров'ю і малеча...
Життя дає гарний урок.

 


Рецензии