Старт!..

Вже сонце покотилося з зеніту,
Та на душі - найвищий апогей!
В руках тримаю - кольорове літо!
Для мене ще співає соловей!!!

І хто сказав, що я вже не літаю?!!
Мітла! - ось мій літальний апарат!
Це, просто... я сиджу...відпочиваю...
Три... два... один... Розгін!... І знову - СТАРТ !!!


Рецензии