Другая

Ми старались бути старшими,
Пускаючи кільцями дим,
Говорячи про політику і стосунки з багатшими.
Та тепер ти голиш ноги у не своїй ванні,
Прокидаючись у його піжамі, дещо порваній.
Він дивується, чому ти настільки збентежена,
Чому сьогодні така мовчазна,
І дивиться на ту, чию посмішку іноді не розуміє,
На ту, що стала іншою,
Чиї слова поміж мовчання розгадати не зуміє.


Рецензии
Очень понравилось.Счастья Вам в Новом году!

Влад Владимирский   10.01.2015 01:53     Заявить о нарушении