Анлаучы булса понять

Нам нужен рядом человек
Чтоб с полуслово понимал
Слова твои всегда услышал,
В трудный час,не предовал!

Белгэннэрдэ белек бар
Анлаганда омэт бар,
Сузлэр йорэккэ кермэсэ
Эйтудэн ни мэгънэ бар!

Анлаучы булмаса сине
Файда юк коч тугудэн
Кунел белэн курэлмасан
Мэгънэ юк куз курудэн...

Ишетуче бар, тынлаучы юк
Синен  эйткэн сузлэрне,
Анлый хям курэ белмэгэч
Йомып яшэ кузлэрне!

Кунел кузлэре курмэсэ,
Мангай кузе ник кирэк
Курмичэ дэ анлый белгэн
Бу доньяда бик сирэк.

Булсын янда ярты суздэн
Сине чынлап анлаучы,
Узе куреп, узе анлап
Хярчак сине яклаучы...


Рецензии