Причина...

Я сьогодні тебе не бачила,
ти не бачиш мене  давно,
це могло би нічого не значити,
та по іншому ж бути могло?

Ти не можеш забути слова,
я не можу почути вчинки,
усвідомила: є ще одна,
це і є найстрашніша причина…


Рецензии