Силою милий не будеш

СИЛОЮ МИЛИЙ НЕ БУДЕШ

Силою милий не будеш!
Не залякаєш народ!
Силою милий не будеш!
Кляп не засунеш всім в рот!

Очі усім не зав’яжеш!
Вуха свинцем не заллєш!
Всіх за прути не посадиш!
Та в ланцюги не скуєш!

Струни терпіння порвуться!
Помсти хвилини страшні!
Проміні правди проллються
Крізь чорні хмари брехні!

Ти не підріжеш всім крила!
Піде народ навпростець!
Візьмуть гадюку на вили!
Буде фашисту кінець!

Чуєш ночами ревіння?
Душі померлих кричать!
Скоро побачиш їх тіні,
Що біля тебе стоять!

Вільні рабами не стануть!
Пута сталеві порвуть!
Проти фашиста повстануть!
Знай, за тобою прийдуть!

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА
(листопад 2014)


Рецензии
Що біля тебе стять! пропущено "о"
Знай: За тобою прийдуть!

Алексей Горбатюк   15.02.2015 15:09     Заявить о нарушении
ТОЧНО!!! спасибо!!!

Соломия Галицкая   15.02.2015 15:20   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.