Ляпас партii свобода вiд галичан

ЛЯПАС ПАРТІЇ “СВОБОДА” ВІД ГАЛИЧАН

Реве та стогне Фаріон!
ЇЇ високість не обрали!
Хотіла хлюпнутись на трон,
Але її не вшанували...

Ірусю Київ не обрав,
Не поважають Луганчани,
Донецьк свій голос не віддав,
Розчарувались Галичани

Від люті, покрививши рот
Скрегоче Фаріон зубами.
Жорстоко лає свій народ,
Назвавши Галичан рабами

Та схаменися, постривай,
Не галасуй, шановна пані.
На свій народ не нарікай.
До вас він має запитання.

Що доброго зробила ти,
Та клята партія “Свобода”?
А може щастя принесли
Для українського народу?

Ти тільки вміла на людей,
Волати, як базарна баба!
Серед беззахісних дітей,
Поводитися, як нахаба!

Але парламент не базар!
I вам, придурки, не під силу!
Для того це тяжкий тягар,
Кого природа обділила!

Скінчився ваш зірковий час!
Ви не дарма ганьби зазнали!
Ось, прочитайте, як про вас,
Сусіди наші написали:

«Осел останется ослом,
Хотя осыпь его звездами;
Где должно действовать умом,
Он только хлопает ушами.
О! Тщетно счастия рука,
Против естественного чина,
Рядит безумца в господина
Или в шумиху дурака.».

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА
(листопад 2014)


Рецензии
Спасибо,Соломия,за величайшее душевное удовольствие,которое Вы доставили мне своими стихами,начиная от резюме.
Я верю, что Бог все видит,и черные силы,которые сейчас издеваются над нашей Родиной-обречены.Недолго им осталось кричать «Зиг хайль»-захлебнуться!
С Вашего разрешения буду следить за Вашими новинками.
Еще раз-дякую-Андрей(Одесса).

Габерстро Андрей   28.04.2017 17:56     Заявить о нарушении
Держитесь.

Соломия Галицкая   28.04.2017 22:32   Заявить о нарушении