Для Тебя

This is for You, my Friend
Это для Тебя, мой Друг
Моё сердце стучит вот так:

Иисус- Ты огонь в камине,
Иисус - Ты мой свет в окне;
Иисус - Ты вода в пустыне,
Иисус  очень дорог мне;

Иисус - моих дней вершина,
Иисус Ты Христос имярек;
Иисус - я с Тобою не сгину,
Иисус - наш Спаситель вовек;

Иисус - моей жизни начало,
Иисус - всех спасающий Свет;
Иисус - счастье сердце познало,
Иисус - Ты спасение от бед.

/апостол Бааз/

This is for You, my Friend
My heart was pounding like this:

You Jesus is a fire in the fireplace,
Jesus - You are my light in the window;
Jesus - You have water in the desert,
Jesus is very dear to me;

Jesus - my days vertex
Jesus Christ You're John Doe;
Jesus - I am with you not Sgin,
Jesus - our Savior forever;

Jesus - the beginning of my life,
Jesus - all saving light;
Jesus - happiness heart of Poznan,
Jesus - You are saved from harm.

/ Apostle Baaz /


Рецензии