Учительница

Замана мучлагьейрул,
Алкун шалка зубари.
Ца гlядатличи кьадин,
Рухъналира рикlулрив?

Багьи, рухънахlерируд
Хlу дурхlнала уркlбази.
Кавлари хlу гьариллис,
Учительница жагьси.

Абхьа алав дунъялис,
Жагьдешли дицlиб уркlи.
Дура гlядатла халкьлис,
Уркlичеббирул дугьби.
 
Хlу гlягlнити бахъал саб,
Хlечи хlерти бахъал саб,
Хlезиб гlибрат кайсули,
Хlербирути бахъал саб.


Рецензии