Хочу так, як нi коли не було...

Хочу так, як ніколи не було,
Хочу щоб було синіє небо,
Як колись , коли були маленькі
Наші прадіди...
Хочу щоб посміхалася нянька
Коли очі здіймає в небо.
Щоб не було так сіро і тихо,
А летіла вільна лелека!
Було б так, як не було ніколи:
Вільні люди, без часу і дум
Як поїсти дітям і в школу,
Як дійти, коли сморід і дим!
Хочу щоб мій батько трудящий
Відпочив від тяжкого життя!
І дивлюсь я у очі дитячі...
В них є те, що є майбуття!
В них є вільна і щира цнота
Всіх дитячих веселих мрій!
У дитині маленькій добрій
Ціла купа майбутніх дій!
І в яких не літали б мріях,
Про те саме чого не було.
Все залежить від тої дитини
У яку ми вкладаєм тепло!
 
Написав: Andrew Alektо


Рецензии