Милые люди

Люди милі, люди щирі,
люди звані та відверті,
люди з Богом, які в серці.
Зустрічайтесь на шляху,
будем дружбу вести одну.

Дружба буде в нас така,
що відтворимо красу.
Ця краса полине в нас,
станем гарні ми тим час.
Будем жити не тужити
і людей собі манити.

Люди грізні неминучі,
люди грязні, злі й ворожі,
ви не думайте іти,
до таких людей як ми.
А, як справитесь ураз,
Ми полинем враз до вас.

Але, як змінитись можна,
якщо сам не можеш добре.
Перебороти потрібно це,
силу волі створити в собі.
Буде добре, буде всяк,
якщо друзі у руках.


Рецензии