Телевизор

Чому вчить нас телевізор?
Фільми, мультики, новини,
передачі, проекти і реклами
заполонили серце нами.
Ми дивимось його
і думаєм- корисно.
Не так вже й швидко,
але навмисно почалося
все із телеекрана,
який стоїть у кожній хаті.
Неначе ідол є з рогами.
Бо ми того не розумієм,
а ми звикаєм з кожною хвилей.
Ось чому вчить телевізор,
рішайте самі усім миром!


Рецензии