Новогоднее пожелание

Не маю я великого бажання
Злетіти в сині і безхмарні небеса,
Життя моє не зовсім і банальне
І не висить на волосинці в небуття.

Чекаю як і всі Нового Року
І поки мама прийде після важкого дня.
Зайде у дім, зніме чоботи
І поцілує мене в щічку, як маля.

Татусь зайде із величезною ялиною
І намагатиметься сховати із подарунками мішок.
Матуся сяде в крісло і втомленою
Увійде від гармидеру у шок.

Та це лише на декілька годинок.
Я "Містер Пропером" для неї стану, враз
Все заблищить і через декілька хвилинок
З її вуст почую - " Молодець!"...

І все куранти добивають останнії рази
Один. Два. Три...
Всі загадають новорічні побажання:
Здоров'я, ласки, щастя...

Хай збудеться лиш те, чого бажаєм.
Не завіта до хати туга й сум.
Наступний рік пройде чудово, ми це знаєм.
Не буде в нас ні болю, а ні сліз.


Рецензии