зимовий вечiр

Під музику вечірніх ліхтарів
Кружляє сніг, лягаючи на вії.
Ти поглядом своїм мене зігрів
І наші зародилися надії.
Заграє ніч мелодію сердець,
Засяють в небі новорічні зорі,
І вишиє на вікнах морозець,
Що ми назавжди двоє...поряд…


Рецензии