Чорт в оф с

Руїна. Свято керівництва.
Жлоби жлобам тут гречку роздають.
Шедевр архітектурного каліцтва
Покаже вам всю Мамаїзма суть!
Чи тут живесамотній добрий йеті?
А може це берлога ДНР?
Невже комуна від Симоненка Петі?
Аж ні... Мамаїв офіс. Наш любімий мер!
Продали люди душі казнокраду
За вміст смачний блакитного кулька.
Вам соромно? Чекайте нову раду
І обирайте мера. Не бика!


Рецензии