Кривавому президенту Украiни

Кривавому президенту України

Ти Український президент,
Хоч обраний меншиною.
Тримаєш зброю у руках,
Керуєш Україною.

Співають оди та пісні
Тобі народ обдурений.
Не бачить злочинів твоїх,
Та ними не обурений.

Лукаву посмішку в очах
Від мене не сховати!
Про що ти мрієш у думках?
Хотілося би знати.

Мабуть про те, як свій народ
Війною вб’єш та голодом?
Про те, як на людських сльозах
Ти заробляєш золото?

Як на людських кістках пануєш?
В крові ногами босими
Танок пекельний свій танцюєш
В руїнах Новоросії?

Але дивись, щоби самому
В крові не опинитися!
Бо у сльозах свого народу
Від крові не відмитися!

Настане час! Спаде брехня!
І твій народ повстане!
Та дочекається свиня,
Що судний день настане!

Тавро злочинця на чолі
Ти сам собі поставив!
В той час, як на народ на свій
Війська свої направив! 

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА
(липень 2014)


Рецензии
Про Януковича и Порошенку.

Андрей Кузнечиков   11.01.2024 12:33     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.