Бажаний келих

Бажаний келих

Народ ви підштовхнули на повстання,
А снайпер ваш  їм цілився у спину.
Ви обіцяли щастя й процвітання,
А замість того – вбили Україну!

Зухвалістю, нахабством, вандалізмом,
Людей стравили, брат пішов на брата!
Народ ви свій вбиваєте, фашисти!
А кажете: «Росія винувата!».

Ви цю війну давно запланували!
Це Ярош в своїй книзі описав!
А людям ще й безсоромно  брехали,
Що Путін перший, нібито напав!

Як гірко плаче біля сина мати,
Не гинуть ваші діти на війні!
Народ давно вас хоче запитати:
«Ви скільки заробили на крові?».

Продали наші землі під відходи!
Газ сланцевий нам воду забруднить!
Ви обіцяли щастя для народу!
Де будемо тепер ми хліб садить?

Тепер нема вже неньки-України!
Вогнем фашиста спалена вона.
Ми жили в мирі, що лишилось нині?
Розруха, злидні, сльози та війна!

Ви зрадили державу – ось ваш злочин!
Тому, за вас, панове депутати,
З терпким вином підняти келих хочу!
На третій день, та на дев'ятий!

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА
(липень 2014)


Рецензии
Сильно, Соломия! Думаю, многие составили бы Вам в этом компанию!

Шолом Ицко   17.09.2016 23:22     Заявить о нарушении
Довели меня

Соломия Галицкая   18.09.2016 06:03   Заявить о нарушении