На украинском

Твої останні фото пахнуть теоріями Зігмунда Фрейда,
Казками Шахерезади та нічним Парижем.
Будь милостива, візьми маленький кусочок крейди
І обведи моє тіло. Якщо дощ і злиже
Цей контур, то не зразу. Спочатку заберуть тіло.
Потім душу. А білий контур залишиться тобі.
Будуть їздити авто, скакати діти. Це, звичайно, не діло!
Виріж мене з асфальту і забери собі.
Постав у прихожій, як дорогоцінну вазу.
Я буду стояти замість вішалки для пальто.
З розкинутими руками, як над Ріо-де-Жанейро Христос.
Але, якщо ти мене поцілуєш – оживу. Відразу.


Рецензии