Cвiтло

Присвячуeтся Максу Курилову


Попередження буде не зайвим,
Що може трапитись з нами,
Шукаючи місячне сяйво
Незайманими очами.
Трапляючи прямо у пастку,
Відвертість така нерішуча,
Якщо це лише мала частка,
Чому така неминуча?

Світло
Зникло
Не вітай, не вітай
мене з поверненням
Бо я у темряві

Ранок бiльше не буде холодним
Рани бiльше не будуть болiти
Ти залишишься завжди невтомним
iз вiчною спрагою жити.
Розумiєшь, тут наших все меньше.
Нашi всi там чекають на зустрiч.
Ми зустрiнемось начебто вперше,
Коли звiдси всiх нас вiдпустять.

Світло
Зникло
Не вітай, не вітай
мене з поверненням
Бо я у темряві
Світло
Зникло

http://showbiza.com/swift/audio/165446-svtlo-2016.html


Рецензии