***

перший поцілунок-небесний дарунок,
перше кохання- зітхання та розчарування.
Багато зазнали..
хоча не бажали.
Все виростали та не знали,
що далі,
море загадок,
не бачених казок,
і незнаних стежок.


Рецензии