сон

Якось у темній у ночи,
Вкладалась спать я у тиші,
На небі зіроньки блищали,
Усі кругом відпочивали.

Я ще трошки полежала.
Та в царство сну попрямувала.
Заплющив очи, чудова мить.
Перенеслась туди де гай шумить.

І чую десь струмок дзюрчить,
Я озираюсь та дивуюсь.
Підхожу, у дзеркало води милуюсь.
На відображення дивлюсь, повірити очам боюсь.

Прекрасна Мавка лісова,
Не може бути! Та це ж я.
І зрозуміла я в цю мить,
Потрібно чудо витворить.

На лісовув голявину вихожу,
Велике вогнище горить,
Я затамую подих.
Місяць в небі високо блищить.

Зібрались тут усі: Русалки польові,
Та ще Лісовичок, Сатири зваблюють жінок.
Фавни на сопілці грають,
Чарівна музика лунає.

І так я танцювала, усю шаленну ніч,
Крізь вогнище стрибала, раділа у цю мить.
Опівночи  жаданний ,я папороть знайшла.
Зі мною відбувались, усі такі дива.

Щасливая у ранці, прокинулась від сну,
Не як не зрозумію, що? Де? І як? Чому?
Згадала я ведіння, всміхнулась від душі,
Все буде причудово, і папороть в руці...


Рецензии
Олеся, молодец!
Мне очень понравилось!
Самое главное, что ты в дивном сне
счастлива!

Светлана Ветер   09.01.2015 11:36     Заявить о нарушении
Спасибо большое:)

Княжна Путятична   09.01.2015 11:47   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.