Дублетом з АТО

Що, не проймає «Ла –ла-ла …»,
Не прибирає Янгола?!
Підніму тя на гребінь моди,
І дам відчути слова подих,-
Загинеш в тоні океану,
Вже маєш писанку на рану…
Кровозмісителю цементу,
Шукач подовжень постаменту,-
Так забагав собі Містралі,
Що кров багрить світанку далі,
Клоп в балаклаві ботаксу,
Ідейна криза анусу,
Хреста тобі на скроню лоба
І фанових збіговисьок до гроба.
За Францію-
Квитанція,
Ще й перевернуту свічу
В святе твоє ,- таки провчу,
Хоч маю лише слова зброю,-
До скону битимусь з тобою!
Де Шириновський елементом,
Там Путя пара-екскрементом.
Ти в підмети з святим не ляжеш,
Бо хто ти є і що ти важиш?!
Та протягом двох важких літ
Загоється війни похід,
Степанові ж, й тепер, достане хисту
Звести на ніц добу енкаведиста.


Рецензии
чудовий вірш-позиція майтерна єкспозиція ньюнси єкспонатів не тільки для фанатів що більшого не знають то ж мають те що мають...дякую за філігранність минеться та спонтанність....з усвідомленною неспонтанністю, Наталья

Санатана   08.09.2015 15:21     Заявить о нарушении