чого..

чого являєшься мені у сні?
ти більше не приходь до мене!
не приходить взимку, навесні,
мене для тебе більше не існує.
я знаю, що в невдовзі все мине,
і біль, і жаль, і тяжкі муки,
і тиск, що під ранок завжди падав,
і сльози, і моя турбота
все пропаде, через роки прожиті.
ти не блукай у мене у ві сні,
в моїм світі тебе більше не існує,
іди до своєї червоної дами,
та їй являйся лихим на коні.


Рецензии