Твоя Любов торкаeться мене

Твоя Любов торкається мене
І проростає Чистотою Світла…
В Душі і тілі, скрізь, де є живе,
Лунає відгук – легкокрила Пісня…

Озвучена на струнах почуттів,
Ця Пісня виливається у Простір
Близьких, далеких марень і Життів,
Щоб і Любові, й Світла стало вдосталь…

Ця Пісня, що відкрилася мені,
Подарувала незбагненний Спокій,
Покликала Дорогою іти,
Де кожен обдаровує, не просить…

Твоя Любов торкається мене…
Я усміхаюсь, відчуваю Силу…
І Світлом випромінюю себе,
Вплітаючись у Пісню легкокрилу…

08.01.2015


Рецензии