Ключi вiд раю

Немає, ні кінця ні краю,-
Згубила я ключі від раю...
У відчаї кричу від болю,
Ти покалічив мою долю!

Від ненависті, та від люті,
Всі почуття наче забуті...
Ти зруйнував, моє життя!
Нещадно кинув у сміття.

Серце і душу ріжеш в шмаття,
Наче дешеве, й старе плаття...
В моїх очах сльози, й печаль,
Але тобі мене не жаль.

Згубила я ключі від раю,
І спокою тепер не маю.
Забув давно, як я любила,
Тоді була кохана, й мила!

Ключі від раю не шукаю
Бо де вони, тепер не знаю?..
Та все одно іще кохаю!
Тебе, і досі я  чекаю...
08 01 2015 р
Вікторія Р


Рецензии