У верховiттi Сонце йде за мною

У верховітті – Сонце… йде за мною,
Дарує теплі спалахи Зими,
Милується Красою крижаною,
Закутої у білому, Ріки.

Мороз і Сонце зібрані в одному
Зимовому, означеному дні,
Де відчуваєш Силу невагому
Любові й Світла в Світі й у собі.

У верховітті – Сонце… йде за мною…
І я у Душу промені беру,
Наповнююся Радістю Земною
І усвідомлюю, що я Життя Люблю…

07.01.2015


Рецензии