Дивний сон

Сьогодні, снився дивний сон,
Що Сам Господь зійшов з ікон..
Він обійшов мої покої,
Біля ікони став святої!

І тихо мовив,  в одну мить..
Ти будеш  дуже довго жить!
Хотіла  річ  Йому сказати
Але Він зник уже із хати..

Мене, ніколи не кидай..
А щастя, й долю гарну дай!
Зійди ще раз з моїх ікон..
Щоб додивитись віщий сон.

--------------------------
Всевишній Боже, Ти повсюди
Я в Тебе вірую, і буду!

08 01 2015 р
Вікторія Р


Рецензии