Познаем мир через любовь

Ланцюг розчарувань, журба, як ворон.
Бажання тенота, без сенса день.
Без спокою вночі. Мій ум не волен,
Пустий, що роща без пісень.
 
Пізнаєм світ лише через кохання,
Коли не губить, а рятує красота.
Гаряче серце на слова зізнання,
Та трійку ДУХУ тягне висота. 


Рецензии