***

Поховала живе я кохання
У собі,поливала сльозами.
Мене загубило мовчання,
Тепер я рятуюсь словами.
Усю трусить немов скажену
І ніхто мене більш не врятує.
Де ж ти, милий мій наречений?
Хто на рану мені подує?
Я кохала тебе всім серцем.
Я душу поклала на ваги.
Кохання моє-цукор з перцем,
Моя програна партія в шахи.


Рецензии