***

Хто може дати нам безсмертя?
Хто вічність подарує нам?
Це  зможе Бог із милосердям
У день пришестя дати Сам!
Настане скоро день той трубний,
( В часи останні живемо! ),
Щоб день  не став для нас той згубним,
У серці гріх свій розпнемо:
Розіпнем пиху, злість ворожість,
Ненависть до заклятих ворогів,
Покинем лінощі. байдужість,
Бо в серце стука благовість..
Христос родився нам сьогодні!
То Цар царів у світ прийшов,
То – слава Бога,  Син Господній
В хліві пристанище знайшов…
Дитя усміхнене і чисте,
Напрочуд  дивне і святе-
На небі зірка урочисто
Проміння кида золоте…
Прийшов Спаситель до народу,
Тому не дивно -  пастухам
Дісталась першим  нагорода,
А потім вже  і  мудрецям.
Несли дитяті смирну й ладан,
І клали  золото до ніг:
То шанували  Царську владу,
Щоб  смерть і темінь переміг…
Сьогодні ж  порадіймо   щиро-
Христос рождається  усім!
Його  славімо усім миром
Пошлем  любові   наш уклін….


Рецензии
Славімо Христа! Усім своїм життям. Наталія.

Наталья Светлая 7   10.01.2017 23:31     Заявить о нарушении