Вас вiтаю з Колядою!

На Різдво весела хата,-
Сміх лунає,коляда!
Ми чекали цього свята!
Всі дорослі, й дітвора.

Пахнуть ласощі,й кутя,-
У  Різдвяний вечір!
Щастя Вам, на все життя!
Щоб гріло, як з печі...

Всіх з вечерею святою,
На радість,та втіху,
Вас  вітаю з колядою!
Добра Вам, та сміху!!!
07 01 2015 р 14ч 50 мин..
Вікторія Р.


Рецензии