***

«Чому не зміг мене любити?»

Я знаю, ти не повернешся,
Не скажеш більше гарних слів,
Не обіймеш, не усміхнешся,
Не скажеш, як від мене млів.

Все закінчилося мабуть,
І я не знаю що робити.
Скажи мені: «У чому суть?
Чому не зміг мене любити?»

Ми підемо різними шляхами,
Не обертаючись назад.
Мені життя здалось жахами,
І, навіть, без чужих порад.

Пройде неділя, місяць, рік
І я згадаю тебе знову,
Як ти тоді від мене втік…
Я не прощу твою відмову!

©Анна Шевченко


Рецензии